• Echipamentele de birou iti dau batai de cap? Ai nevoie de consumabile, service, consultanta sau poate chiar sa schimbi vreun echipament?
  • Suna la 0269 25 25 39 sau da-ne un e-mail si te ajutam cu placere! Apeleaza cu incredere la echipa noastra de specialisti!
  • In cei 15 ani de cand oferim servicii de service pentru echipamente Canon am devenit experti!
Categorii
Valute
Termeni si conditii

S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii www.shockit.ro si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a site-ului www.shockit.ro dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.Confidentialitate Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu. Va este recunoscut de asemenea dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate. Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, "este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari".Contract de Utilizare

Utilizatorul se angajeaza sa respecte conditiile si termenii de utilizare. Dreptul de a folosi www.shockit.ro este exclusiv al utilizatorului si nu poate fi transferat nici unei alte persoane sau entitate. Utilizatorul este direct raspunzator pentru folosirea contului personal (sub orice nume si parola), cat si pentru asigurarea ca utilizarea contului se va face respectand clauzele acestui contract. Utilizatorul se va face responsabil si pentru protejarea confidentialitatii parolei, in cazul existentei acesteia.S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu are dreptul de a modifica sau intrerupe orice aspect sau particularitate a site-ului www.shockit.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la, continut, orele de disponibilitate si echipamentul necesar accesarii si utilizarii.Responsabilitatea utilizatorului

Utilizatorul trebuie sa foloseasca www.shockit.ro in conformitate cu legea. Nu trebuie sa posteze sau sa transmita prin intermediului site-ului www.shockit.ro nici un material care sa incalce sau sa contravina in nici un fel drepturile celorlalti, care sa fie amenintator, abuziv, vulgar, obscen, profan-defaimator, care sa nu respecte dreptul la intimitate, sau la publicitate, adica orice comportament care poate fi considerat o ofensa sau care sa provoace dotarii catre stat sau sa incalce legea sau care contine elemente de reclama a diferitelor produse sau servicii. Nici un comportament al utilizatorului ce nu corespunde cu restrictiile sau obiectiile S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu nu va fi permis. Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca www.shockit.ro pentru scopuri de publicitate sau alte solicitari comerciale cum ar fi solicitarea utilizatorilor de a devini membri ale altor servicii de informare online, aflate in concurenta cu S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu.Site-ul www.shockit.ro contine materiale protejate de legea dreptului de autor, sau alte informatii cu dreptul de proprietate, incluzand texte, software, poze, materiale video, grafice, muzica, sunete si altele. Toate materialele pe care www.shockit.ro le cuprinde sunt in conformitate cu legile drepturilor de autor din Romania. S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu detine dreptul de autor in ceea ce priveste selectarea, coordonarea, aranjarea continutului. Utilizatorilor le este interzisa modificarea, publicarea sau transmiterea sau participarea in trasferuri sau vanzari.Utilizatorul are dreptul de a descarca de pe site materiale ce sunt protejate de legea dreptului de autor, doar in scopuri personale. S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu nu permite copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea in scopuri comerciale a materilalelor fara permisiunea prealabila sau fara acordul S.C. EQUIPMENT SERVICE&PRINT S.R.L. Sibiu sau a autorului. In cazul in care se permite copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de legea dreptului de autor, nu se va face nici o modificare sau stergere a dreptului de autor. Utilizatorul trebuie sa constientizeze ca nu detine nici un drept asupra materialelor protejate de dreptul de autor descarcate de pe site.Va multumim!

Continua
osCommerce

Vezi: